The Bridge

Historien om The Brigde er en reise som strekker seg over femti år.
Det er en bro som fornyes ved å forene tradisjon og modernitet, nostalgi og livsglede, vintage og en grønn sjel. Det er en historie om materialer av overlegen kvalitet og dyktig håndverk. Det er den toskanske livsstilen, nedfelt i vesker og tilbehør med en naturlig, tidløs eleganse. Lærprodukter som er laget av vegetabilsk garvet skinn av den ypperste kvalitet, skinn som er omhyggelig polert for å gjøre det mykt og gi det en unik glans.
The Bridge fronter og uttrykker verdiene for den fineste italiensk vareproduksjon, samtidig som merket trekker på en romantisk estetikk i engelsk stil. Mens trender kommer og går, forblir The Bridge sin eleganse. Klassisk, umiskjennelig, verdensvant – og alltid uløselig bundet til en «slow life»-tilnærming, nomadisk og miljøvennlig.
Hvert enkelt produkt i kolleksjonen – gjort unikt ved håndverksproduksjon som tradisjonelt assosieres med Firenze og Toscana – blir et stykke levd liv, et tegn på stil, et reisefølge som uttrykker det nye årtusenet med en bohemsk ånd.
Vi på Katharina er uhyre stolte som får føre The Bridges fantastiske varer i vår butikk. Et produkt fra The Bridge blir, som de selv sier, med tiden til et stykke levd liv – og de blir bare flottere og flottere, jo mer de brukes og settes pris på.

Viser alle 22 resultater