En veske som utgjør en forskjell!

Nederlandske O My Bag sin historie handler om å utgjøre en positiv forskjell i verden ved å koble produsenter i små samfunn sammen med det globale markedet. Slik skapes rettferdige jobbmuligheter, og de flotteste veskene blir til.

Skinnet har vært gjennom en ren og trygg garveprosess, som sørger for redusert karbonavtrykk og respekt for miljøet. Forskning viser at en betydelig del av miljøpåvirkningen av lær skjer nettopp i produksjonsprosessen, og O My Bag er derfor nøye på å bruke vegetabilske tanniner fremfor skadelige kjemikalier i garveprosessen, samt å håndtere vann, avløpsvann, luftutslipp og energibruk på garveriene på en miljøvennlig og bærekraftig måte.
Å skape en positiv innvirkning i verden er en av kjerneverdiene til O My Bag. Dette er forankret i alt de gjør, og de velger kun å jobbe med produsenter som deler de samme verdiene og prinsippene. Hver veske fra O My Bag blir skapt med kjærlighet i området Kolkata i India. Her får arbeiderne rettferdig lønn og tilbud om utdanning og opplæring. Ved å samarbeide med disse lokale og nøye utvalgte produsentene, bidrar O My Bag til å bekjempe globale problemer som fattigdom og klimaendringer, samtidig som de skaper flere og bedre arbeidsmuligheter for kvinner og minoriteter.
O My Bag donerer en del av sine inntekter til å støtte lokale prosjekter i India som fokuserer på å gi kvinner utdannelse og arbeid. Per juli 2021 har disse donasjonene hjulpet hele 7580 liv!

Viser 1–40 av 91 resultater