BH’en må vaskes, mååååå jeg vaske for hånd?

Ja, vi anbefaler absolutt håndvask. Noen maskiner har egne programmer for dette, men skal du ha bhen eller noe med spile i maskin må du ha vaskepose. Flytende vaskemiddel er alltid en fordel, skyllemiddel er fy fy. Og for all del, ikke bruk Vanish på undertøyet! Det kan etse gummien vekk fra spilene!

Badetøyet tåler vel en runde i maskin?

Her gjelder det samme som undertøy, håndvask er best. Skal du ha det i maskin – flytende vaskemiddel og vaskepose. Men du! Når du er på reis, skyll badetøyet med kaldt vann etter bruk og heng til tørk i skyggen. Du kan godt vaske badetøyet når du selv er i dusjen med litt shampo! Da får du bort det meste av saltvann, klor, svette og solkrem.

Jeg var kjempeflink pike og kjøpte en BH som satt stramt rundt livet, men jeg syns den er litt for stram selv etter bruk. Hva gjør jeg?

Noe som kan hjelpe er å fukte bh’en og spenne den rundt en stolrygg over natten. Da vider den seg litt ut. Dette funker også på badetøy! Men husk å gå litt med overdelene to-tre dager før du gjør dette, kroppsvarmen din former bh’en!

 

Kos deg med undertøyet ditt! Det fortjener du!