Coccinelle

Boheme er en linje laget av mykt tosidig skinn og har et flettet håndtak som gjør den feminin og moderne. En kompakt veske, men samtidig stor nok til at du kan ta med deg alt du trenger, noe som gjør den til den ideelle vesken. Denne modellen er laget med lær behandlet ved hjelp av spesialiserte maskiner og deretter tumlet for en ekstremt myk finish. Denne spesielle typen skinn er ferdig med pigmenter på begge sider for å skape en tosidig effekt. Den er laget av et robust materiale, noe som gjør den egnet for daglig bruk.

Se utvalget her!

Coccinelle

The Never Without Bag fra Coccinelle er en shopper som kommer i forskjellige materialer og farger fra sesong til sesong.

Årets nydelige utgave er med Forest Jacquard-stoff, laget med all-over-trykk: grafikken har forskjellige posisjoner på hver veske avhengig av snittet som er gitt til stoffet. Siden designet er laget på en veldig stor overflate, for å unngå sløsing, vil hver gjenstand være forskjellig og unik
Denne vesken er praktisk, romslig og vanskelig å takke nei til. En ekstra rem medfølger, så den også kan brukes som skulderveske.

Shop her!

Husk at vi har klikk&hent i samtlige avdelinger! 

nyheter

Kategorier